The Beat

Höstterminen är här

today11 augusti 2022 46

Background
share close

Sommaren går mot sitt slut och hösten börjar lite diskret knacka på dörren även om vi kan hoppas att vi får njuta av några fler härliga brittsommardagar. Men från och med måndag är våra fasta vardagsprogram igång igen. Joche, Micha och Alex är tillbaka från den 15 augusti för att göra dina vardagar lite bättre.

Även helgerna blir bättre med Michel som sällskap 12-16 både lördag och söndag. Sedan får du så klart inte missa Beats of the week som sänds klockan 16-19 på söndagarna. Hela vår tablå hittar du på startsidan eller på tablåsidan.

Written by: joachim@thebeat.se

Rate it

Previous post

The Beat

Äntligen ny sajt

Hösten är här och med den startar vi åter upp våra fasta program på vardagar. Men vi tyckte också att vår sajt var i behov av ett ansiktslyft och därför är vi glada att nu kunna hälsa dig välkommen till vår nya sajt. Förutom att den är snyggare så ska också vår weebbspelare nu fungera mycket bättre.

today11 augusti 2022 64

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%