Nyheter

The Beat sänder Greenlight-Galan på lördag

today27 september 2022 126 2

Background
share close

The Beat sänder Greenlight Mags årliga gala på lördag den 1 oktober klockan 19:00.
Greenlight Mag är en gratis e-tidning för dig som gillar modifierade och supersportiga bilar.

Written by: joachim@thebeat.se

Rate it

Previous post

The Beat

Höstterminen är här

Sommaren går mot sitt slut och hösten börjar lite diskret knacka på dörren även om vi kan hoppas att vi får njuta av några fler härliga brittsommardagar. Men från och med måndag är våra fasta vardagsprogram igång igen. Joche, Micha och Alex är tillbaka från den 15 augusti för att göra dina vardagar lite bättre. Även helgerna blir bättre med Michel som sällskap 12-16 både lördag och söndag. Sedan får […]

today11 augusti 2022 46


Similar posts

Nyheter

Tekniska problem

Vi upplever just nu tekniska problem med vår server. Vår musik rullar på som vanligt men tyvärr är det just nu inte möjligt för våra programledare att sända sina program. Vi hoppas vara tillbaka så snart det bara går igen! Lyssnar gör du som vanligt här via hemsidan så klart!

today11 februari 2024 28

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%